Onze missie

Waardevolt als partner in slimme energiebeheer

Welkom bij Waardevolt, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen in Hooghalen. Sinds 2012 zijn wij een voorloper in de energiemarkt en leveren we innovatieve zonnepanelen systemen aan zowel particulieren als bedrijven. Samen zetten we de stap naar een groenere toekomst.

Zonnepanelen Groningen
Waarom?

Waarom kiezen voor zonnepanelen Hooghalen?

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Zonnepanelen in Hooghalen bieden een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind. Door zonne-energie te gebruiken, draagt u bij aan een schonere en groenere wereld.

Besparen van kosten

Met zonnepanelen bespaart u direct op uw energierekening. Door uw eigen energie op te wekken, vermindert u uw afhankelijkheid van energieleveranciers en stijgende energieprijzen. Daarnaast zijn er diverse subsidies en belastingvoordelen beschikbaar, wat de investering in zonnepanelen extra aantrekkelijk maakt.

Onafhankelijkheid

Zonnepanelen in Hooghalen maken u minder afhankelijk van externe energiebronnen. Door uw eigen energie op te wekken, krijgt u extra zekerheid in tijden van stijgende energieprijzen en veranderingen in de energiemarkt.

Meer informatie
Onze aanpak

Zorgeloze ondersteuning bij Waardevolt

Bij Waardevolt geloven we in een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze gecertificeerde InstallQ-monteurs zorgen voor een professionele en veilige installatie van uw zonnepanelen in Hooghalen.

Advies op maat

Onze experts begeleiden u vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de installatie en nazorg. We beginnen met een grondige analyse van uw energieverbruik en dakmogelijkheden, zodat we u een op maat gemaakt advies kunnen geven. Zo haalt u het maximale rendement uit uw investering.

Hoogwaardige producten

Bij Waardevolt werken we uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken. Deze panelen zijn niet alleen efficiƫnt, maar ook duurzaam en betrouwbaar. We garanderen dat uw systeem jarenlang optimaal presteert.

Meer informatie
Zonnepanelen Groningen
Zonnepanelen Hooghalen
Duurzaam

Maximale opbrengst met zonnepanelen Hooghalen

Met onze slimme energiemanagementsystemen haalt u het maximale uit uw zonnepanelen in Hooghalen. Door energie op te slaan in thuisbatterijen, kunt u zelfs op momenten dat de zon niet schijnt, gebruik maken van uw zelf opgewekte energie. Dit verhoogt uw onafhankelijkheid van energieleveranciers en zorgt voor een nog grotere kostenbesparing.

Thuisbatterijen

Onze thuisbatterijen slaan overtollige zonne-energie op, zodat u deze kunt gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Hierdoor benut u uw eigen energie optimaal en vermindert u uw afhankelijkheid van het energienet.

Monitoring en onderhoud

Bij Waardevolt bieden we uitgebreide monitoring- en onderhoudsdiensten aan. Zo kunt u altijd de prestaties van uw zonnepanelen in Hooghalen inzien en zorgen wij ervoor dat uw systeem in topconditie blijft. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur en hogere opbrengst van uw zonnepanelen.

Meer informatie
Contacteer ons

De volgende stap naar geoptimaliseerd en duurzaam energiebeheer met zonnepanelen!

Bent u klaar om de stap naar duurzame energie te zetten voor zonnepanelen in Hooghalen? Neem vandaag nog contact op met Waardevolt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een toekomst vol groene energie.

Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl