Zonnepanelen van Waardevolt
Welke

Welke zonnepanelen kies ik?

Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet met de honderden verschillende merken zonnepanelen die de markt te bieden heeft. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt op basis van kwaliteit, esthetiek, rendement en kredietwaardigheid, zodat u kunt kiezen uit de beste zonnepanelen.

Contact
DENIM Solar

Europese zonnepanelen met een Nederlands tintje: DENIM Solar

DENIM Solar is een Nederlands zonnepanelenmerk dat sinds 2008 actief is. Als onderdeel van de Solarclarity Group staan ze bekend om hun kwaliteit en betrouwbare garanties. Een tastbaar merk met Nederlandse garanties.

Contact
Zonnepanelen van Waardevolt
Zonnepanelen van Waardevolt
DMEGC Solar

Kwaliteit voor een goede prijs: DMEGC Solar

DMEGC Solar behoort al lange tijd tot de top 10 zonnepanelenmerken ter wereld. Goede kwaliteit, esthetiek en concurrerende prijzen kenmerken DMEGC. De combinatie van DMEGC zonnepanelen met gerenommeerde omvormer merken als Enphase en SolarEdge spreekt voor zich. Bovendien is DMEGC een ‘’Tier 1’’ merk, wat betekent dat het bedrijf financieel solide is en betrouwbare garanties biedt.

Contact
DENIM Solar

Wanneer elke cent per Wp telt: Phono Solar en JA Solar

Als elke cent per Wp telt en esthetiek minder belangrijk is, passen we zonnepanelen van de merken Phono Solar en JA Solar toe. Beide merken behoren tot de gerenommeerde spelers in dit segment en bieden een maximaal vermogen per vierkante meter, wat de business case nog interessanter maakt.

Contact
Zonnepanelen van Waardevolt
Zorgeloze ondersteunding bij Waardevolt
Partner

Waardevolt is uw partner in zonnepanelen

Met diepgaande kennis en expertise op het gebied van zonne-energie, staat Waardevolt klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste zonnepanelen. Voor wat voor merk u ook kiest, wij helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Contact
Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl