Zorgeloze ondersteunding bij Waardevolt
Zekerheid

Zorgeloze ondersteuning bij Waardevolt

In de basis heeft uw zonne-energiesysteem weinig onderhoud nodig en kunt u erop vertrouwen dat het probleemloos functioneert. Toch is periodieke reiniging van uw zonnepanelen aan te raden voor optimale prestaties en langdurig systeem behoud. Waardevolt biedt uiteraard de mogelijkheid om deze reiniging voor u uit te voeren.

Ondanks dat uw zonne-energiesysteem weinig aandacht vraagt, kunnen zich situaties voordoen waarbij de hulp van een installateur gewenst is. Als zonne-energie experts staan onze service monteurs klaar om u te assisteren bij allerhande vraagstukken en eventuele storingen.

Adviesgesprek aanvragen
Service

Storingsservice

Storingen kunnen verschillende oorzaken hebben, van defecten tot externe factoren zoals een overvol elektriciteitsnet of onweersbuien. Een van de storingen die vaak voorkomt is het ontbreken van een internet signaal waardoor de app u vertelt dat het systeem niet werkt terwijl deze simpelweg geen data doorgeeft. De productie van energie gaat dan gewoon door, echter is dit alleen nog op uw elektriciteitsmeter zichtbaar.

Onze service monteurs zijn getraind om snel en efficiënt problemen op te lossen. Bij een storing beoordelen we samen met u de urgentie en streven we ernaar onnodige kosten te voorkomen.

Zonnepanelen Assen
Service

Service en onderhoudscontract

Wilt u geen risico lopen en vooraf weten waar u aan toe bent? Waardevolt biedt diverse onderhoudscontracten, variërend van het schoonmaken van zonnepanelen tot aan periodieke technische keuring van uw systeem. Zo zorgen wij er samen voor dat uw systeem optimaal presteert.

Ontdek de mogelijkheden
Keuring

Scope 12 keuring

Voor zakelijke energieproducten is een Scope 12 keuring verplicht na oplevering van een nieuw zonne-energie systeem. Vervolgens is dit een periodiek terugkerende keuring. Bij Waardevolt ondersteunen we u hierin, inclusief maatwerk onderhoudscontracten. U heeft al een onderhoudscontract vanaf € 500,- (excl. BTW.) per jaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud door Waardevolt
Ontdek de mogelijkheden
Klantloyaal

Storing, maar is uw installateur failliet?

Heeft u een storing in uw systeem maar is de installateur failliet of niet bereikbaar? Ook dan kan Waardevolt u helpen. We bieden allereerst ondersteuning bij het oplossen van de storing tegen het geldende tarief.

Daarnaast blijven we u ook op de lange termijn van dienst door beschikbaar te zijn voor service en onderhoud. In deze situatie voeren we een ‘’nulmeting’’ uit om de kwaliteit van uw zonne-energiesysteem te beoordelen. De kosten van deze meting worden van tevoren in een offerte vastgelegd, zodat u volledige keuzevrijheid behoudt. Kiest u voor Waardevolt als uw service- en onderhoudspartner op de lange termijn, dan nemen we tevens de monitoring van uw systeem over. Informeer naar de mogelijkheden voor zorgeloze ondersteuning bij Waardevolt.

Waardevolt zorgt voor zorgeloze zonne-energie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Neem direct geheel vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.
Contactformulier
Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl