Ons team

Maak kennis met Waardevolt

Bij Waardevolt zetten we ons sinds 2012 dagelijks in om de duurzame ambities van onze klanten te verwezenlijken. Met een persoonlijke aanpak en grondige voorbereiding streven we naar het beste resultaat voor elke klant.

Onze benadering begint met een grondig voortraject en een persoonlijk gesprek op locatie. Door te luisteren naar de wensen van de klant en de (on)mogelijkheden van de situatie in kaart te brengen, leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een nieuw zonne-energiesysteem, het bijplaatsen of vervangen van zonnepanelen, ons gemotiveerde team van circa 15 medewerkers voert alles in eigen beheer uit.

Ons team

Wij zijn Waardevolt

Onze service

Waardevol in duurzame oplossingen

Met onze unieke opbrengstgarantie kijken we niet alleen vooruit maar ook achterom. Voor service en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht, zelfs als u voorheen geen zaken met Waardevolt heeft gedaan maar wel zonnepanelen op uw dak heeft of een ander vraagstuk over energie. Ontdek meer op onze service en onderhoud pagina.

Bij alles wat we doen, staat onze missie centraal: ‘’Wees Waardevol’’. Wij streven ernaar om op een waardevolle manier bij te dragen aan duurzame oplossingen voor onze klanten.

Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl