/
Zorgeloze ondersteunding bij Waardevolt
Subsidies

Aanvragen van subsidie voor zonne-energie

Ondanks dat zonne-energie inmiddels prima kan bestaan zonder stimulering, zijn er vaak (lokaal) nog wel mogelijkheden tot aanvragen van subsidie en/of lening tegen een gereduceerd rentetarief. Deze stimuleringen kunnen helpen om zonne-energie nog interessanter te maken. Waardevolt denkt hierin uiteraard graag met u mee.

Contact
BTW

BTW vrijstelling

De vrijstelling van BTW op zonnepanelen is inmiddels een bekend fenomeen. Vanaf 1 januari 2023 is er geen BTW meer van toepassing op zonnepanelen. Dit geldt tevens voor het bij plaatsen van zonnepanelen maar ook voor het (tijdelijk) verwijderen van zonnepanelen, bijvoorbeeld bij dakwerkzaamheden. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden.

Vanaf begin 2024 komen ook ‘’slimme thuisbatterijen’’ in aanmerking voor BTW-teruggave, waardoor de investering in een thuisbatterij weer aantrekkelijker wordt.

Zonnepanelen van Waardevolt
Contact
Waardevolt
Subsidies

Bedrijven

Als ondernemer betaalt u doorgaans per saldo geen BTW. Daarnaast zijn er diverse fiscale voordelen en stimuleringsmaatregelen zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA) of de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Samen met onze accountants onderzoeken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Als particulier of ondernemer benieuwd naar hoe dit rekensommetje er voor u uitziet? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Contact
Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl