Onze missie

Waardevolt als partner in slimme energiebeheer

Welkom bij Waardevolt, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen in Groningen. Sinds 2012 zijn wij een voorloper in de energiemarkt en voorzien wij zowel particulieren als bedrijven van topkwaliteit zonnepanelensystemen. Samen maken we Groningen groener en duurzamer.

 

Zonnepanelen Groningen
Waarom?

Waarom kiezen voor zonnepanelen Groningen?

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Zonnepanelen in Groningen bieden een milieuvriendelijke oplossing voor uw energiebehoeften. Door gebruik te maken van zonne-energie, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Besparen van energiekosten

Met zonnepanelen in Groningen kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Zelf energie opwekken vermindert uw afhankelijkheid van energieleveranciers en beschermt u tegen stijgende energieprijzen. Bovendien zijn er diverse subsidies en belastingvoordelen beschikbaar om uw investering nog aantrekkelijker te maken.

Verhoogde onafhankelijkheid

Door uw eigen energie op te wekken met zonnepanelen in Groningen, wordt u minder afhankelijk van externe energiebronnen. Dit geeft u meer controle en zekerheid in een veranderende energiemarkt.

Meer informatie
Onze aanpak

Zorgeloze ondersteuning bij Waardevolt

Bij Waardevolt begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze InstallQ-gecertificeerde monteurs zorgen voor een veilige en professionele installatie van uw zonnepanelen in Groningen.

Advies op maat

Onze experts begeleiden u vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de installatie en nazorg. We starten met een uitgebreide analyse van uw energieverbruik en dakmogelijkheden om u een op maat gemaakt advies te bieden. Zo haalt u het maximale rendement uit uw investering.

Hoogwaardige zonnepanelen

Bij Waardevolt werken we uitsluitend met zonnepanelen van gerenommeerde merken. Onze panelen zijn efficiënt, duurzaam en betrouwbaar, waardoor uw systeem jarenlang optimaal presteert.

Meer informatie
Zonnepanelen Groningen
Zonnepanelen Groningen
Duurzaam

Maximale opbrengst met zonnepanelen Groningen

Onze geavanceerde energiemanagementsystemen zorgen ervoor dat u het meeste uit uw zonnepanelen in Groningen haalt. Door energie op te slaan in thuisbatterijen, kunt u ook wanneer de zon niet schijnt, profiteren van uw zelf opgewekte energie. Dit verhoogt uw onafhankelijkheid en leidt tot extra besparingen.

Thuisbatterijen

Onze thuisbatterijen slaan overtollige zonne-energie op, zodat u deze kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor een optimale benutting van uw eigen energie en vermindert uw afhankelijkheid van het energienet.

Monitoring en onderhoud

Waardevolt biedt uitgebreide monitoring- en onderhoudsdiensten aan. Hiermee kunt u altijd de prestaties van uw zonnepanelen in Groningen inzien, terwijl wij ervoor zorgen dat uw systeem in topconditie blijft. Regelmatig onderhoud verhoogt de levensduur en opbrengst van uw zonnepanelen.

Meer informatie
Contacteer ons

De volgende stap naar geoptimaliseerd en duurzaam energiebeheer met zonnepanelen!

Bent u klaar om de stap naar duurzame energie te zetten voor zonnepanelen in Groningen? Neem vandaag nog contact op met Waardevolt voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een toekomst vol groene energie.

Reviews

Klanten over Waardevolt

10
JanBovensmilde

Aardige mensen, werken netjes

Komen op tijd vertellen wat ze doen zijn vriendelijk en werken netjes. Een aanrader

9,5
Familie FriemanBovensmilde

Ik kan een ieder aanraden om met Waardevolt in zee te gaan

Tijdens het offerte traject was er altijd zeer snel respons op vragen en aanpassingen zodat we een en ander snel konden beslissen. Meestal dezelfde dag nog of uiterlijk 1 dag later reactie. Binnen een week was alles geregeld en een paar dagen later was de datum ook al bekend wanneer een en ander geplaatst zou worden. De uitvoerende mannen van Waardevolt hebben keurig werk geleverd en we zijn daar ook zeer tevreden over. Tevens hebben ze de meterkast volledig geupdate zodat deze weer helemaal van deze tijd is. Kort nadat de monteurs klaar waren kon ik al zien wat de panelen (per stuk) deden en opleverden.

9,5
Familie LootensAssen

Zeer professioneel in uitvoering en communicatie

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, er wordt veilig gewerkt met steigers en een reling, ze nemen de tijd om kabels netjes weg te werken via kruipruimtes en de buitenwand, communiceren goed over de mogelijkheden en eventuele onvoorziene wijzigingen tijdens de uitvoering. En ze reageren snel op de email.

9.5
Familie JoustraSmilde

Vakwerk

Zonnepanelen via Martijn van Waardevolt geïnstalleerd. Goede voorlichting en een scherpe prijs gekregen. Nazorg en bereikbaarheid is ook uitstekend in orde. Btw teruggaaf werd netjes verzorgd en daar was geen omkijken naar. Het team dat de panelen heeft geplaatst werkt snel, netjes en secuur. Een aanrader!

8,8
JanBovensmilde

Eerlijk, kennis van zaken en professioneel

Goed en eerlijk advies. Alle facetten zijn belicht. Montage is super professioneel gedaan. Zeer vriendelijk personeel.

10
JanBovensmilde

Doen waar ze voor staan

Prima lokaal bedrijf wat in 1 dag de 10 zonnepanelen vakkundig plaatste en aansloot. Werken zeer netjes, komen met een schone en opgeruimde bus, ruimen het afval op, gebruiken valbeveiliging. De zonnepanelen zitten er een jaar op nu en doen het meer dan goed, de opbrengst is zelfs hoger dan verwacht, met dank aan de zon natuurlijk. Kortom, zeer tevreden!

Contact
Kanaalweg 126
9421 SV Bovensmilde
0592-820 300
contact@waardevolt.nl